Läger

Vi tycker att läger är årets höjdpunkt! Och vi önskar att så många barn och ungdomar som möjligt ska få chansen att uppleva den gemenskap, glädje och erfarenhet av Gud som ett läger kan ge!

Varje år arrangerar därför EFK-Östgötamissionen i samarbete med församlingar i Östergötland flera läger för barn och ungdomar på Östgötagården. Lägren är ett komplement till den kontinuerliga barn- och ungdomsverksamhet som de lokala församlingarna bedriver. På läger har barn och ungdomar en fantastisk möjlighet att lära sig mer om kristen tro och göra andliga upplevelser som kan få betydelse för hela livet. Samtidigt träffar både deltagare och ledare nya vänner från andra delar av länet.

Våra läger fungerar så att ledare från den lokala församlingen följer med på och ingår i planeringsteamet för varje enskilt läger. Det är viktigt för barnens trygghet att de känner sin ledare och för uppföljning i hemförsamlingen.

I lägeravgiften ingår mat och logi. Resor till och från lägergården ingår inte. Lägeravgiften betalas till den lokala församlingen. Församlingen får efter lägrets slut en faktura på deltagaravgifterna från Östgötamissionens kassör.

Årsplaneringen och samordningen av lägren sker i lägerkommitten som består av representanter från olika församlingar i länet. Det arbetet leds av Östgötamissionens lägersamordnare.

Länk för affisch över läger på Östgötagården 2022.

Lägerkommitté

Sofia Holst (Härnakyrkan, Ljungsbro)
Johanna Elander (Elim Askeby)
Ia Danielsson (Ryttargårdskyrkan Linköping)
Jessica Wernholt (Johanneskyrkan Linköping)

 

Lägersamordnare

Johanna Elander, Elimförsamlingen Askeby/Örtomta (lägersamordnare) 0739012949, johanna.elander@elim.se

 

 

Läger 2022

Påsklovsläger
åk. 1-6: 9-11/4

Konfaläger
För konfagrupper: 29/4-1/5

Barnkörläger
åk. 1-6: 3-5/6

Tonårsbibelskolan
För dig född 2008-2003: 25/7-3/8

Barnkörläger
För dig som slutat åk. 1-6: 4-7/8

UNG ledare 365
Läger och teambuilding för ledarteam som leder unga: 8-9/10

Lägren arrangeras av Evangeliska frikyrkan Östgötamissionen i samarbete med församlingarna i Östergötland och Studieförbundet Bilda.

Läs mer på ostgotagarden.se. Vill ni vara med eller har frågor? Kontakta lägeransvarig: johanna.elander@elim.se